torsdag 1 juni 2017

Veckans brev💖

Vecka 23


Hej!

Den hĂ€r veckan har vi övat inför skolavslutningen, vi sjunger och sjunger! Öva gĂ€rna hemma genom att lyssna pĂ„ ditt barn nĂ€r hen sjunger.

Ta med alla klÀder hem frÄn skolan nu nÀr det blir sommarlov! Det hÀnger t.ex kvar termobyxor och vi hoppas att vi inte behöver dem förrÀn i november!!

Vi kommer att skicka med en lapp om ”Drop-in pĂ„ Ekön”. Under vecka 25 och 26 kommer ditt barn ha chansen att testa pĂ„ olika idrotter, spela fotboll, basket och leka lekar pĂ„ nĂ€ridrottsplatsen pĂ„ Ekön. 

Onsdagen den 7/6 har vi Motalautflykt. Vi gÄr frÄn skolan kl 8.00 och Àr tillbaka till lunch. Eleverna fÄr gÀrna ta med sig en nyttig fika.


J  J  J


Viktiga datum fram till sommaren:

MĂ„ndag 5/6 ledigt och tisdag 6/6 ledigt.
Onsdag 7/ 6 Motalautflykt. En liten, nyttig matsÀck kan tas med.
Onsdag 14/6 skolavslutning, mer info kommer nÀr vi nÀrmar oss.


J  J  J


I matten jobbar vi klart med matteboken och spelar quizlet.

Vi har nu avslutat arbetet med fjĂ€rilar. Vi startade upp arbetet med att skriva frĂ„gor som vi ville ha svar pĂ„ och vad vi ville veta om fjĂ€rilar. Vi har nu lĂ€tt kunnat besvara alla frĂ„gorna!  Eleverna har lĂ€rt sig massor!

Vi har fortsatt med vĂ„rt arbete om Östergötland och Motala. Eleverna har börjat redovisa för varandra genom att berĂ€tta vad de lĂ€rt sig om sitt omrĂ„de.  


J  J  J


LĂ€xor

Inga lÀxor vecka 23.


J  J  J


Med vÀnliga hÀlsningar Maria, Emma, Linn och Dennis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar