torsdag 15 september 2016

SKOLJOGGEN!


Fredag 16/9 springer vi på Norra skolan för vår egen hälsa
och för barnen i Centralafrika!

Skoljoggen är Sveriges största löpararrangemang för barn och ungdomar. Det arrangeras varje höst i skolorna runt om i landet. Varje år deltar närmare en halv miljon unga i Skolidrottsförbundets arrangemang, som 2016 arrangeras för 34:e året i rad.

I år kommer alla vi på Norra skolan att springa, jogga, lunka eller gå uppe på Bondebacka. Vi startar kl. 09.00 med en gemensam uppvärmning för att sedan ge oss iväg längs med banorna. 

Samtidigt som vi rör på oss gör vi också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig peng (springslant) in bland deltagande elever, skolpersonal och föräldrar. Pengarna går till SOS Barnbyar och används bl.a. till skolgång, mat och kläder. ( Läs mer på www.skolidrott.se/skoljoggen )
Om du vill bidra med en viktig peng så ta med den just den här dagen!

Visst låter detta som en skoj och fartfylld förmiddag!
Har du som förälder möjlighet och lust att delta så är du välkommen, det går även bra att komma upp och heja längs med banorna.

Packa gärna med en LITEN nyttig matsäck (frukt, grönsak, smörgås eller yoghurt) och vattenflaska.  (Lunch serveras som vanligt på skolan.)

Hälsningar Hälsogruppen


                        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar