torsdag 2 februari 2017

Veckans brev💖

Vecka 6
Denna vecka har eleverna skapat jÀttefina konstverk av frukt och gröntJ HÀrligt att se att sÄ mÄnga verkligen lagt ner mycket jobb pÄ detta arbete!

I matematik har vi arbetat med uppstÀllning med subtraktion och vÀxling, taluppfattning och fÀrdighetstrÀning.

I No arbetar vi med vÄra sinnen. Vi har arbetat klart med ögat och synen. Eleverna har skapat vackra teckningar av sina ögon som sitter uppe i klassrummet. Under nÀsta vecka kommer vi prata om vÄr hud och dess funktioner.

I svenska har eleverna gjort ett fantastiskt jobb med sina faktaböckerJ Det ska bli roligt att redovisa dem och det kommer att finnas en liten utstÀllning av faktaböckerna i skolan nÀr vi Àr helt klara.

I SO har vi pratat om och skrivit faktatext om hur mÀnniskor begravde sina döda under BronsÄldernJ Vi har Àven i samband med bilden skapat egna hÀllristningar som sitter uppe i klassrummet.



KOM IHÅG!

Kvarglömda klÀder: Det finns vÀldigt mycket kvarglömda klÀder pÄ skolan. Kom hit och titta om ni hitta klÀder som Àr era. KlÀderna kommer att lÀmnas till nÄgon vÀlgörenhetsorganisation under sportlovet.

LĂ€xhjĂ€lp med Linn: MĂ„ndagar 13:50 – 14:30.

LÀslÀxa, onsdag: Eleverna har olika lÀslÀxor - se sidor enligt lÀsprotokoll. (Se till att barnen lÀser 15 minuter varje dag och lyssna en stund varje dag nÀr ditt barn lÀser)

SkrivlÀxa, fredag: Veckobok: om veckan som varit. Eleverna skriver denna lÀxa i skolan/hemma och ska sedan visa den för en vuxen. Skriv gÀrna en kort kommentar till eleven, som tar med den tillbaka till skolan.

MattelĂ€xa, fredag: arbetsblad – TrĂ€na uppstĂ€llning med subtraktion.
.

Med vÀnliga hÀlsningar Maria, Emma, Linn och Dennis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar