torsdag 23 mars 2017

Veckans brev💙

Vecka 13

Vi har den hĂ€r veckan pĂ„börjat de nationella proven i svenska. Eleverna har visat stort fokus, engagemang och motivation! Eleverna har berĂ€ttat att den muntliga delen var vĂ€ldigt rolig och de samarbetade vĂ€ldigt bra i sina grupper.

J  J  J


I svenska och matematik fortsÀtter vi med de nationella proven. Vi kommer Àven nÀsta vecka att fortsÀtta med svenska. Den muntliga delen och delarna om lÀsförstÄelse Àr avklarade och nu kommer vi att utför den delen som handlar om att skriva.

I SO arbetar vi med ”Demokrati”. Eleverna lĂ€r sig om demokrati, röstrĂ€tt och jĂ€mnstĂ€lldhet. 
LÀslÀxan denna vecka kommer vara ett papper som handlar om demokrati.

Vi kommer Àven denna vecka ha "Mattestuga" efter skolan pÄ tisdag, onsdag och torsdag. HÀr har eleverna möjlighet att tillsammans med vuxen trÀna matematik för att kÀnna sig mer sÀkra inför de nationella proven.

J  J  J


KOM IHÅG!

Mattestuga: Tisdag – kl: 13:15-13:45, Onsdag – kl: 13:30-14:00, Torsdag – kl: 13:50-14:20.

LĂ€xhjĂ€lp: MĂ„ndagar 13:50 – 14:30.

LÀslÀxa, onsdag: Papper som handlar om demokrati. (Se till att barnen lÀser 15 minuter varje dag och lyssna en stund varje dag nÀr ditt barn lÀser)

MattelĂ€xa, fredag: ”Bingel”. Eleverna har egna inlogg och hĂ€r kan de trĂ€na för att kĂ€nna sig sĂ€kra inför de nationella proven i matematik. De kommer fĂ„ en speciell uppgift som heter ”MattelĂ€xa v. 13” som vi vill att de ska göra.

J  J  J


Med vÀnliga hÀlsningar Maria, Emma, Linn och Dennis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar